Řeznictví a uzenářství Zbořil

Vynikající zvěřinové klobásky!

Náš první dodavatel ze sousedních Otrokovic je řeznictví pana Zbořila, které funguje od roku 1994. Pro autentickou chuť a vůni uzenin používají klasické uzení dřevem.

Některé produkty v krámku jsou ohodnoceny jako Perla Zlínska (Bůčkový závin – 2006, Čertovská klobása – 2013).

Od Řeznictví a uzenářství Zbořil v krámku nabízíme:

  • uzená šunka (95 % masa),
  • čertovská klobása (pikantní, 98 % masa),
  • kančí klobása (95 % masa, z toho je 55 % kančího),
  • dančí klobása (95 % masa, z toho je 55 % dančího),
  • jehněčí klobása (95 % masa, z toho je 55 % jehněčího),
  • bůčková roláda,
  • anglický špek uzený,
  • anglická slanina (méně slaná).

Kdy doplňujeme čerstvé zboží:

Čerstvý závoz do krámku míří vždy v úterý dopoledne, případně v pátek odpoledne.

Kontakty:

web: www.reznictvizboril.cz
facebook: fb.com/reznictvi.zboril
telefon: 577 923 104
email: zborburt@seznam.cz
adresa: Řeznictví a uzenářství Zbořil, Komenského 285, 765 02 Otrokovice

Fotografie produktů v krámku: