Ochutnávky v krámku: jak jsme si spálili jazýčky

Pokud znáte Rocoto Grande Picante, Hurricane nebo Habanero Chocolate, jste na správném místě. Pro ostatní pozor – chutnali jsme pálivé a extra pálivé omáčky!

Poslední dubnový čtvrtek a pátek jste mohli vyzkoušet, jak pálivé omáčky snesete. Tentokrát k nám zavítal pan Hinduliak z Brna se svými Huhu chilli omáčkami a hořčicemi.

Seznamte se: Huhu Chilli 

Tomáš Hinduliak se evidentně věnuje své vášni – vyrábí pod značkou Huhu Chilli domácí omáčky a hořčice. Jak sám píše na svém webu – „garantujeme Vám, že naše chilli omáčky a hořčice jsou skutečně pikantně pálivé chuti“.

Příjemným faktem je, že si sami pěstují chilli papričky, „o které se starají s láskou a péčí od semínka“.

Další fotografie: