Grand Sous Vide

Gran Sous Vide, excelentní jídlo pro každého.

Francouzská technologie přípravy masa sous vide [sú ví] je vyšší kuchařská metoda vaření ve vakuu, která zachovává původní vlastnosti potravin.

Princip je v zabalení potraviny do vzduchotěsného obalu a vaření při teplotě nižší než je bod varu po dobu často až desítek hodin. Výsledkem je kvalitně připravené jídlo, které má jen minimální váhové ztráty.

Od Grand Sous Vide máme v krámku:

  • Hovězí líčka
  • Hovězí roštěná
  • Kachní prsa
  • Kachní stehno s kostí
  • Králičí hřbet
  • Králičí plec
  • Králičí stehno
  • Krůtí prsa
  • Krůtí stehno
  • Kuřecí stehno bez kosti
  • Kuřecí supreme
  • Vepřová krkovice
  • Vepřová panenka
  • Vepřová panenka špikovaná seušenými rajčaty
  • Vepřová panenka špikovaná sušenými švestkami
  • Batátová polévka
  • Cuketová polévka
  • Cuketová polévka s kari
  • Hovězí polévka s masem a zeleninou
  • Karotková polévka
  • Kedlubnová polévka
  • Lilková polévka
  • Petrželový krém
  • Rajčatová polévka
  • Tuřínová polévka
  • Polévka z červené papriky
  • Zeleninová polévka
  • Zeleninová polévka s červenou řepou

Kontakty:

web: www.grandsousvide.cz
sociální sítě: www.instagram.com/grandsousvide
adresa: Grand Sous Vide s.r.o., V Úvozu 1146, 763 02 Zlín – Malenovice.

Fotografie produktů v krámku: