Polévky je nejlépe ochutnávat během chladného podzimu.
Pro každého, kdo ve čtvrtek 2. a v pátek 3. listopadu zavítal do našeho krámku, čekalo milé překvapení – možnost ochutnat polévky od dodavatele Grand Sous Vide.
Šéfkuchař, pan Kratochvíl, nabídl dvě polévky – dýňovou se zázvorem a neobvyklou variantu „pečený česnek“.
A co je na těchto polévkách výjimečného?
Podle slov pana Kratochvíla je to ve způsobu přípravy – základem každé polévky je totiž masový vývar (cca 40 % obsahu polévky) a teprve do něj přidaná zelenina. Výsledkem je plná chuť, která na ochutnávkách v krámku mnohé překvapila 🙂
Polévky budou v novém designu
Pan Kratochvíl se také podělil o novinku, která odstartuje v nejbližší době – polévky totiž dostanou nový design. Ten vám představíme na facebooku, aby vás změna nemohla zmást.
O nabídce firmy Grand Sous Vide se pak více dozvíte v sekci Dodavatelé.